Súlyosnak bizonyult a marosvásárhelyi CSU Medicina válogatott játékosa, Adina Salaoru sérülése. A román női bajnokság első osztályában szereplő együttes kulcsemberének a Dinamo Bucuresti elleni mérkőzésen elszakadt a keresztszalagja.

A kivizsgálás alapján a csapat egyik legfontosabb játékosa keresztszalag-szakadást és porcleválást szenvedett a térdében. A sérülést csakis műtéti úton lehet orvosolni, a játékost hétfőn vetik alá a beavatkozásnak a marosvásárhelyi ortopédiai sebészeti klinikán.

Salaoru felépülése legjobb esetben is több hónapot vesz igénybe, így a jelenlegi bajnokságban legfeljebb a rájátszásban térhet vissza, de sokkal nagyobb a valószínűsége annak, hogy ezt a szezont már teljesen ki kell hagynia, nem játszhat a Challenge Kupában, de nem állhat Románia válogatottjának rendelkezésére sem a kalinyingrádi olimpiai előselejtezőn, ahová a jövő héten utazik a csapat.

(forrás: szekelyhon.ro)

Címkék: románia román marosvásárhely röplabda

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr1003344709

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása