Kalocsán immár második alkalommal rendezték meg a Kaloplasztik Kupát, amely ezúttal az egri fiatalok sikerével zárult. Az utánpótlástorna teljes eredménylistája és végeredménye ide kattintva megtekinthető!

Már közelítőleg tízéves hagyományt ápol a Kalocsai SE női röplabdaszakosztálya, amikor tornát rendez mini korosztályú csapatok számára. Az idén október végén már második alkalommal volt a Kaloplasztik a torna támogatója, amelyre nagyszerű mezőny gyűlt össze. A 17 résztvevő csapat az ország számos pontjáról érkezett, Egertől Tatabányán át egészen Sümegig. Jöttek a fiatalok, hogy a két helyszínen és öt pályán megmérkőzzenek a rangos kupáért.

A küzdelmek során a Városi Sportcsarnokot és a Kertvárosi Általános Iskolát is megtöltötte a gyerekzsivaj, több olyan csapat is volt, ahol a gyerekek először szerepeltek életükben versenyen, míg az egyik csapatnál az egyszerű technikai elemek gyakorlása, egyáltalán a versenylégkör szoktatása volt a cél, addig voltak olyan csapatok is, ahol már fegyelmezett játék mellett taktikai elemeket is gyakorolniuk kellett. Az ilyen — számukra mindenféleképpen — éles helyzetben szerzett tapasztalatoknak, élményeknek sokkal intenzívebb hatásuk van a fejlődésükre, ezért is nagyon fontos a versenyeztetés.

Az elődöntőben a Tatabánya a Veszprém csapatát, az Eger pedig az Alap együttesét verte. A döntőben az Eger és a Tatabánya is kimondottan magas színvonalú játékot mutatott be, ahol az egriek higgadtabban és kevesebb hibával játszva szerezték meg a tornagyőzelmet a dinamikus játékot produkáló Tatabánya előtt.

A torna 55 mérkőzése a szervezőknek is pozitív visszaigazolást jelentett, hogy nagyszerű célt szolgált a munkájuk.

A szervezők ezúton is köszönetüket fejezik ki a résztvevő csapatoknak, az edzőknek, a szülőknek és a segítőknek, illetve a torna megrendezéséhez nyújtott támogatást a Kaloplasztik Műanyag- és Gumiipari Kft-nek és a Kertvárosi Általános Iskolának.

Címkék: röplabda kalocsa utánpótlás

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr943342282

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása