A zalaegerszegi amatőr röplabdázók ismét részt vettek Nürnbergben a hagyományos Nordost Kupán, azonban a szervezők ezúttal csak a vegyes csapatok részére rendeztek küzdelmeket.

A korábbi években női- és férfitorna is szerepelt a programban, azonban a zalaegerszegi amatőr röplabdázók számára nem jelentett problémát, hogy csak vegyesben indulhattak. Méghozzá egyedüli külföldi csapatként a mezőnyben, és az eddigi tornákon nyújtott jó teljesítményüket folytatva most is remek játékot produkálva minden ellenfelüket legyőzve hódították el a kupát.

A győztes csapat tagjai: Bokor Lászlóné, Molnárné Czigány Judit, Novákné Bosits Csilla, Pintérné Csillag Ildikó, Gerencsér Péter, Lónyai Zoltán, Mihálka István, Pais László



(forrás: zalaihirlap.hu)

Címkék: vegyes röplabda zalaegerszeg

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr63339038

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása