Két győzelem mellett egy vereséget szenvedett el az Egri Városi Sportiskola leánycsapata az Országos Gyermek Bajnokság első tornáján. A Kaposvári Röplabda Akadémia lányai egy győzelemmel és egy vereséggel zárták az Országos Serdülő Bajnokság első fordulóját.

Az edzőlegenda, Dr. Kotsis Attiláné nevét viselő Országos Gyermek Bajnokságot jól kezdte Bolya Katalin edző fiatal együttese, az Eger. Az első mérkőzésen ugyan még a nagy rivális Nyírsuli legyőzte a hevesieket, azonban a Szolnok, majd a Palota RSC hasonló korosztályú lányait sikerült felülmúlniuk. A csoportból a két legjobb jut elődöntőbe, így nagyot lépett a továbbjutás felé a hevesi csapat. A második fordulót december 11-én rendezik.

Egy győzelemmel és egy vereséggel zárta az Országos Serdülő Bajnokság első fordulóját a Kaposvári Röplabda Akadémia leány együttese. A BITT fiataljai a Munkácsy Mihály Gimnázium tornatermében léptek pályára az 1. MCM-Diamant tornán, és előbb 3:0-ra megverték a BSE-t, majd nagy csatában, szoros szettek után ugyanilyen arányban kikaptak a szegediektől. Simonné Kutas Zita edző egy új, még formálódó csapattal nevezett a küzdelemsorozatba, és a fő cél a tapasztalatszerzés. Az egyesület ifjúsági korosztálya a bajnokság első fordulójában 3:0-ra nyert az Eger ellen és 3:2-re elvesztette a Vasas elleni rangadót.

(forrás: agriasport.hu, kapos.hu)

Címkék: eger gyermek kaposvár agria röplabda serdülő utánpótlás osb ogyb

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr383336596

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása