A marosvásárhelyi CSU Medicina női csapata sima háromjátszmás vereséget szenvedett az egyik bajnokesélyes, a Dinamo Bucuresti otthonában, a román élvonal alapszakaszának második fordulójában.

A találkozón Luka Valeriján edző csapata csak a harmadik játszmában tudta tartani az iramot ellenfelével, amikor húsz pontig jutott, az előző kettőt ellenben 10-re és 16-ra veszítette el.

A mérkőzésen azonban nem a kalkulált vereség a nagyobb baj, hanem hogy megsérült a csapat egyik alapembere, a csíkszeredai származású Adina Salaoru, akit a helyszínről kórházba szállítottak kivizsgálásra. Hogy egészen pontosan milyen jellegű a sérülés, illetve mennyire súlyos, arról nem esik szó a klub szűkszavú közleményében.

Salaoru a román válogatott keretének tagja is, amely a napokban kezdi edzőtáborozását a novemberi olimpiai előselejtező-tornára készülve.

(forrás: szekelyhon.ro)

Címkék: románia román marosvásárhely röplabda

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr663333886

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása