Második meccsét is elveszítette a Bajnokok Ligája B-csoportjában a román Remat Zalau. Mózer Zoltán és Nagy Péter együttese hazai pályán (Nagybányán) kapott ki 3:0-ra az orosz bajnok Zenit Kazanytól. Fotógaléria itt! Statisztika itt!

— Nehéz meccs volt, de mindenképpen új tapasztalatot jelentett nekünk. Kőkemény csapatot fogadtunk, ezt az együttest rendkívül nehéz legyőzni — értékelt röviden a mérkőzés után Mariusz Sordyl, a zilahiak lengyel edzője.

A másik oldalon Vlagyimir Alekno, a tatárföldiek szakvezetője természetesen örült a sikernek, amelyet tartalékos felállásban ért el a csapata.

— Nagyon elégedett vagyok az eredménnyel. Néhány játékosomat, akik az orosz válogatottban is szerepelnek, kevesebbet használtam, hogy ne fárasszam ki őket túlságosan. Azt hiszem, a meccs után kijelenthetjük, hogy sokkal erősebbek voltunk a Rematnál — mondta a tréner.

A zilahiak a Bajnokok Ligája harmadik fordulójában a német bajnok VfB Friedrichschafennel szemben javíthatnak. A meccset Németországban rendezik, december 14-én.

A férfi CEV Kupa első fordulójában ifj. Grózer György lengyel csapata, az Asseco Resovia Rzeszow kettő győzelemmel (3:2, 3:0) búcsúztatta a svájci UC Lausanne együttesét. Veres Péter orosz csapata, a Dinamo Moszkva szintén kettős sikerrel (3:0, 3:2) lépett túl az ukrán Lokomotiv Harkovon. Veresék a következő körben a szintén orosz Lokomotiv-Belogorje Belgoroddal találkozik, amely kétszer is 3:0-ra verte Kecskeméti Péter együttesét, a román Stiinta Explorari Baia Marét.

(forrás: erdely.ma)

Címkék: románia bajnokok ligája nagy zenit román röplabda kazany mózer zalau remat

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr173333285

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása