Buzek László szövetségi edző közös felkészülésre hívta össze az ifjúsági-válogatottat, amelybe négy kaposvári fiatal is meghívást kapott. A felnőtt kerettag Bozóki Bence, Vajda Tamás, és Gergye Roland mellett a juniorban játszó Posztós Bendegúz tagja a tizenkettes keretnek, Halász Zoltánnal pedig tartalékként számol a szakmai stáb.

A somogyiakhoz kapcsolódó hír, hogy Nacsa Gábor újra egészséges! Két héttel ezelőtt sérült meg a térde edzés közben, ezért kihagyta a Dág elleni meccset. A MAFC elleni találkozón már leült a kispadra, de Demeter György vezetőedző nem kockáztatott, és végül nem küldte be a játékost. Nacsa azóta teljes értékű edzésmunkát végez, és bevethető a Csepel ellen, a mesteren múlik, hogy milyen mértékben számít rá.

Ugyancsak újra bekapcsolódott a tréningekbe Gergye Roland, aki lázas betegsége miatt hagyott ki több napot.

(forrás: kaposvarvolley.hu)

Címkék: ifjúsági kaposvár válogatott röplabda nacsa ifjúsági válogatott

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr703320160

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása