A szövetség kedden este tudatta a Magyar Távirati Irodával az a hétfői hírt, miszerint az Újpesti TE női csapata anyagi okokból visszalép a Közép-európai Liga további mérkőzéseitől.

A klub képviselői jelezték az MRSZ-nek, hogy a beígért szponzori pénzek nem érkeztek meg, így nem tudják finanszírozni a további mérkőzéseken való szereplést. Az okok között az UTE vezetősége hivatalos levelében leírta, hogy szakosztályuk az MRSZ-től azt az ígéretet kapta, hogy a szövetség és a DigiSport közötti szerződés alapján a sportcsatorna élő közvetítéseket ad a Közép-európai Liga mérkőzéseiről. A sportcsatorna azonban jelezte, hogy nem tudja megoldani a közvetítést a Tungsram csarnokból, s az emiatt visszalépett szponzorok támogatása nélkül a csapat — amely a nemzeti bajnokságot folytatja — lehetetlen helyzetbe került.

A Vasas mérkőzéseit élőben sugárzó DigiSport Televízió egyébként más helyszínről, például a Gabányi László Sportcsarnokból közvetített volt UTE-meccseket.

Címkék: röplabda ute újpest közép európai liga

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr113314021

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MPL firstlady 2011.10.19. 15:22:58

ez jó:)

a múlt században az mtv simán közvetítette onnan a meccseket...

trénerbá 2011.10.19. 19:03:01

De már nem vagyunk a múlt században. Ha ezt hamarabb észrevették volna páran, akkor talán nem itt tartanánk...

ujpester 2011.10.19. 21:13:33

TRÉNERBÁ! Igazad van, nem vagyunk a múlt században és azt is értem amit mondani akarsz. Sőt ebben is igazad van! A TV közvetítéshez csak annyit, ma már az anyaméhből riportot csinálnak az embrióval és a kazincbarcikai teremből is lehetett közvetíteni. A DIGI Sport a tárgyaláson meg azt kérte, hogy a szembe lévő falba vágjunk egy 2*5 méteres ablakot ahova felrakja a kamerákat. Először azt hittem hülyül de megismételte még vagy háromszor. Aztán jött a Folyondár utcai meccs, ahol minden a TUNGSRAM csarnokban kifogásolt hiba előfordult. Csak azt nem tudom, mi volt a műszaki bejáráson (mármint a Megyeri úton), ugyanis a kisfőnökünk nem tartotta szükségesnek, hogy ott legyek. "majd én végigsétálok velük" El is maradt a közvetítés. De most már mindegy...

figyelmes8 2011.10.20. 13:23:30

Átgondolva, tervezve, szakmailag megalapozva nem, jelentkeznie fölösleges volt az Újpestnek. Az MRSZ meg támogatta mindezt.
Kínos, kellemetlen és kompromitáló a Klubnak, és a Szövetségnek is.
Szomorú!
süti beállítások módosítása