A Tapolcán megrendezett XIV. Bogdán Miklós női röplabda emléktornán a Gyenesdiási Kinizsi SK a harmadik helyen végzett, a következő hétvégén pedig újabb sikerrel rukkoltak ki a lányok.

A Gyenesdiás csapata is nevezett — ráadásul első alkalommal — a Veszprém Megyei Röplabda Szövetség által kiírt ifjúsági Dunántúl-bajnokságra. A Balaton-partiak hazai mérkőzéseiket Keszthelyen, a Nagyváthy Szakközépiskolában rendezik. Az újonc Gyenesdiás — mivel még csak most ismerkedik a bajnoksággal, és az abban résztvevő csapatokkal — a tisztest helytállást tűzte ki célként maga elé, ehhez képest az első fordulóban, amelyet maga rendezett meg, mindjárt győztesen mutatkozott be. Az elmúlt hétvégi, keszthelyi játéknapon ugyanis a Gyenesdiás mindkét mérkőzését szép csapatjátékkal, magabiztosan nyerte meg.

A forduló eredményei
Gyenesdiási Kinizsi SK — Ajka Team 3:0 (8, 22, 16)
Gyenesdiási Kinizsi SK — Győri Baross 3:1 (16, —21, 23, 17)
Ajka Team — Győri Baross 0:3 (—11, —13, —17)

A Gyenesdiási csapat összeállítása: Csehi Angéla, Csordás Anna, Fatér Nóra, Födő Viktória, Héri Sára, Horváth Zita, Marth Dominika, Németh Zsófia, Tóth Lakits Petra, Tótok Barbara. Edzők: Takács József, Király András

(forrás: Zalai Hírlap)

Címkék: gyenesdiás röplabda regionális utánpótlás

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr383313997

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása