Két győzelemmel kezdte az orosz bajnokság alapszakaszát Veres Péter csapata, a Dinamo Moszkva a legutóbbi szezon ezüstérmese a második körben rangadót játszott, és 3:2-re győzött idegenben!

Az első körben, a Dinamo Krasznodar elleni találkozón Veres nem lépett pályára. A második meccsen, az Iszkra Ogyinvoco otthonában már ott volt a fővárosiak színeiben, és 18 pontot szerzett (+10). Nyitásfogadása (jó) 72%, támadási hatékonysága pedig 52% volt.



Orosz bajnokság, férfiak, Nyugati-csoport, alapszakasz

1. forduló

Dinamo Moszkva — Dinamo Krasznodar 3:1 (20, 22, —20, 22) Statisztika itt! Képgaléria itt!
2. forduló
Iszkra Ogyincovo — Dinamo Moszkva 2:3 (13, —23, 16, —22, —12) Statisztika itt! Képgaléria1 itt! Képgaléria2 itt!

Elkezdődtek az Orosz Kupa középdöntői, ahogy arról korábban már beszámoltunk, Veres Péter csapata Nyizsnyij Novgorodban játszik, és első ellenfele, a Fakel-Novij Urengoj ellen 3:1-re győzött! A moszkvaiak a folytatásban a Jaroszlavics Jaroszlavl, a Gubernija Nyizsnyij Novgorod, és a Dinamo Szosznovij Bor csapataival mérkőznek.

Címkék: orosz moszkva légió röplabda veres légiós dinamo

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr483301663

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása