Az amerikai női egyetemi bajnokság legfelső osztályában (Divízió I) szereplő Middle Tennessee és Virginia Commonwealth University (VCU) is egy-egy magyar játékossal büszkélkedhet.

A Szívós Máriát foglalkoztató Middle Tennesse utoljára szeptember 23-án szenvedett vereséget. Azóta a Blue Raiders becenévre hallgató együttes hét győzelmet aratott, és egy kivételével mindegyiket 3:0-ra nyerte. A Marquette volt Szívósék legutóbbi áldozata, akiktől a szezon elején még 3:1-re kikaptak, most azonban a magyar játékos teljesítményének is köszönhetően sima, háromjátszmás győzelem született a Tennessee javára. Szívós kilenc pontot szerzett, csapata hat győzelem és egy vereség mellett a Sun Belt konferencia élén áll. Következő mérkőzését pénteken, a Florida Atlantic ellen vívja a Tennessee, vasárnap pedig a FIU ellen lépnek pályára Szívósék.

Részletes statisztikai adatok a mérkőzésről

Részletes táblázat a Sun Belt konferencia állásáról

Farkas Anették nagyon gyengén kezdték a bajnokságot, de most úgy tűnik, kezd magára találni a VCU. Zsinórban háromszor nyert a csapat, legutóbb a Liberty otthonában. A 3:0-ra megnyert találkozón Farkas hét pontot szerzett. Tíz nappal ezelőtt, az UNC Wilmington ellen négy szettben nyert a VCU, azon a találkozón a magyar játékos 21 pontot szerzett, amivel csapata legeredményesebbje volt. Legközelebb szombaton lép pályára a Virginia, hazai környezetben fogadja a Towson együttesét, másnap pedig a Delaware ellen bizonyíthat az együttes.

Részletes statisztikai adatok a mérkőzésekről

Részletes tabella a CAA konferenciáról

Címkék: amerika bajnokság légió röplabda légiós

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr703298858

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása