Mózer Zoltán és Nagy Péter csapata még nem kapott ki, Kovács II Zoltán együttese még nem nyert a román bajnokság alapszakaszában. Kecskeméti Péter csapata jól kezdett.

Rögtön egy magyaros rangadóval indult a férfibajnokság Romániában, hiszen Kecskeméti Péter együttese, a legutóbbi ezüstérmes Nagybánya az első légiósévét taposó ex-kazincbarcikai Kovács II Zoltán bukaresti csapatát fogadta, és végül 3:1-re le is győzte. Mindkét magyar kezdő volt. A Baia Mare a második körben elhozott egy pontot Constantából, bár két szett után győzelemre állt, honfitársunk ezúttal nem lépett pályára.

Kovácsék odahaza játszottak a Piatra Neamt ellen, és némi meglepetésre pont nélkül maradtak. Október 12-én megkezdődtek a Román Kupa küzdelmei is, a bukarestiek a zilahi tornán szerepelnek, és az első napon 3:2-re verték az Unirea Dej csapatát.

A bajnoki címvédő Remat Zalau két fölényes győzelemmel kezdett. Mózer Zoltán és Nagy Péter együttese előbb az újonc Galac, majd a Kolozsvár ellen győzött 3:0-ra a magyar duó aktív közreműködésével!

Román bajnokság, férfiak, alapszakasz

1. forduló

CS Stiinta Explorari Baia Mare — CSM Agronomia Bucuresti 3:1 (18, —16, 15, 19)
CSU Galati — CS Remat Zalau 0:3 (—16, —21, —18)

2. forduló

CS Remat Zalau — Universitatea Cluj 3:0 (19, 22, 20)
CSM Agronomia Bucuresti — VCM LPS Piatra Neamt 1:3 (31, —25, —14, —13)
CVM Tomis Constanta — Stiinta Explorari Baia Mare 3:2 (33, —12, —17, 22, 5)

Címkék: románia nagy légió kovács román röplabda légiós kovács zoltán kecskeméti mózer

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr453298643

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása