Az első fordulóbeli, egri győzelem után a maroknyi jászberényi röplabda-fanatikus joggal reménykedett a jó folytatásban, hiszen kedvenceik a női NB II Keleti-csoportjában az újonnan nevezett Hajdúböszörményieket fogadták otthonukban. Képgaléria itt!!

Mindenki egészséges, így legjobb felállásban kezdhette a mérkőzést a hazai csapat. A Pintér Andrea, Gregor Helga, Szívós Ildikó tengelyt jól egészítették ki a többiek, és magabiztos játékkal indították a mérkőzést a szimpatikusan küzdő vendégek ellen. Kevesebbet rontott és több eredményes támadást vezetett a jászsági csapat, így két-három hazai pontra jött egy-egy vendégválasz. Az első és a második szettben viszonylag hamar elhúzva, végig vezetve nyert a Jászberény.

Egyedül a harmadik szett eleje sikerült szorosabbra, mintegy lámpalázát levetkőzve, ügyesebben, merészebben játszott a hajdúsági együttes. A vége azonban nem lehetett más, győzött a tapasztaltabb és képzettebb hazai csapat.

Makai Péter, a Jászberény edzője: — Jól játszottunk, de az újonc nem késztetett küzdelemre minket. Előre kell tekintenünk, mert célunk a Keleti-csoport élén végezni, ehhez a csapatom nagyon tud harcolni egymásért a pályán. Még nem szokott össze teljesen az idei játékosállomány, remélem, vannak még tartalékaink a nehezebb mérkőzésekre.

NB II, nők, Keleti-csoport, alapszakasz, 2. forduló

Jászberényi RK — Hajdúböszörmény TE 3:0 (15, 13, 17)

Jászberény, 40 néző. Játékvezetők: Péterfi, Sík B.
Jászberény: Kovács F., Gulyás V., Szívós I., Gregor H., Pintér A., Visnyei K. Csere: Pammer N. (liberó), Kuli Zs. Edző: Makai Péter
Hajdúböszörmény: Tóth K., Hajdú A., Molnár L., Papp K., Jenei K., Árvai K., Csere: Kovács É. (liberó). Edző: Richárd Richárd

Címkék: bajnokság röplabda jászberény hajdúböszörmény nb ii

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr393295837

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása