Az angol női élvonal, a Super 8 alapszakaszának második fordulójában Tóth Luca csapata, a Team Northumbria hazai pályán simán nyert 3:0-ra az Ashcombe Dorking ellen. A magyar játékos érdekes módon nem feladó, hanem feladóátló volt! Statisztika itt!

Amint a statisztikából is látszik, Tóth Luca volt a mezőny legjobbja! Ő volt a legeredményesebb (15 pont), a leghasznosabb (+13), és a leghatékonyabb (19 ütésből 12 pont, 63%)!

— Az első meccsünk elég gyengén sikerült, pont a Leeds ellen, ami amúgy fontos lenne — mesélte a hunvolley.blog-nak Tóth Luca. — Lesérült a legjobb ütőnk, Magda Ropiak, és az amerikaiak is pont arra a napra estek be, szóval elég nagy fejetlenség volt a pályán... De most együtt edzettünk egy hetet, úgyhogy kezdett valami képe lenni a játéknak. Vasárnap a londoni Ashcombe Dorking ellen játszottunk és simán nyerünk három szettben (7, 17, 12). Sajnos nem vagyunk valami sokan, úgyhogy átlót kellett játszanom, de nagyon ügyes feladónk van, megcsinálta nekünk a helyzeteket, szinte mindenkinek jó meccse volt, szóval nem bánkódom amiatt, mert nem feladó voltam. Legközelebb október 22-én lesz meccsünk Londonban, valószínűleg átérek még Anya meccsére, úgyhogy családostul megyünk szurkolni egymásnak!

Anglia, Super 8, nők, alapszakasz

1. forduló

Team Northumbria (Tóth Luca) — Leeds Carnegie (Kiss Beáta, Kun Dorottya, Farkas Virág) 0:3 (—13, —20, —16)

2. forduló
Team Northumbria — Ashcombe Dorking 3:0 (7, 17, 12)
Leeds Carnegie — Ashcombe Dorking 3:0 (8, 17, 10)

Címkék: anglia légió tóth röplabda légiós

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr13281610

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása