Noha a nyáron hat játékosa nélkül maradt a Vojvodina, az új idényben a titulusok megszerzését tűzte ki célul a szerb röplabda-bajnokságban és kupában — hangzott el a klub idény eleji sajtóértekezletén, amelyen bemutatták a játékoskeretet.

Az újvidékiek az elkövetkező idényben a sajátnevelésű játékosokra alapoznak, az első csapat alig valamivel több mint húszéves átlagéletkorát pedig csak a 12 esztendő után az anyaegyesületébe visszatért volt válogatott Andrija Gerics rontja, aki 34 évesen kísérli meg, hogy a tizenéves klubtársakkal átvegye a hazai elsőséget. Gerics, miután végigedzette a nyarat és a múlt hétvégén a csapatban volt a Zsarko Petrovics-emléktornán, most hivatalosan is klubtag lett, mert egyéves szerződést kötött az újvidékiekkel. A Vojvodina számára a címvédő Partizan Beograd ellen kezdődik a bajnokság.

(forrás: magyarszo.com)

Címkék: szerb szerbia röplabda újvidék vojvodina

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr743281624

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása