Nagyon sima Gödöllő-győzelem

 2011.09.29. 18:37

A TEVA-Gödöllői RC hazai pályán 3:0-ra nyert a TF ellen a női NB I alapszakaszában, az ötödik forduló nyitómérkőzésén. A többi meccset vasárnap rendezik.

Két, veretesebb rivális (BSE és UTE) után, az alapszakasz ötödik fordulójában ismét egy papíron könnyebb ellenfél várt a TEVA-Gödöllői RC csapatára. A szorosnak indult, de fél szett után unalmasan egyoldalúra sikeredett hétköznapi csata végül olyan végeredménnyel zárult, amit előre borítékolni lehetett.

Az első játszmában 14:14-ig a Semmelweis Egyetem testnevelési főiskolásai maguk sem hitték, hogy együtt araszolnak az elképesztően rosszul fogadó és elméretezett ütésekkel előrukkoló házigazdákkal. Ekkor azonban Merkószki Tünde olyan nyitássorozatba kezdett, amivel elejét vette annak, hogy rajta kívül más is játékba hozhassa a labdát ebben a felvonásban.

A második szett elején, 2:0-s hátránynál a csereként beállt Horváth Gabriella percei következtek. A csapattársa szerva-teljesítményét megirigylő ütőjátékos megszakítás nélkül kilencszer térhetett vissza a nyitóhelyre, amivel gyakorlatilag eldöntötte a játszmát.

Mivel a záró felvonásban — 1:1 és 10:1 között — Németh Zsuzsanna nyitásaival sem tudtak mit kezdeni a vendégek, nem volt kérdéses, hogy a gödöllői lányok magabiztosan gyűjtik be a három pontot az idővel egyre kisebb ellenállást tanúsító fővárosiak ellen.

NB I, nők, alapszakasz, 5. forduló
TEVA-Gödöllői RC — TFSE-KRA 3:0 (14, 12, 6)

(forrás: Gödöllői Hírek)

Címkék: bajnokság röplabda gödöllő nb1 tf

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr323265763

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása