Elvileg október elsején, szombaton rendezik a leány Országos Ifjúsági Kupa első fordulóját. A bökkenő csak az, hogy értesüléseink szerint még mindig nem küldtek semmiféle értesítést a résztvevő csapatoknak...

A szövetség nagyszerű kezdeményezése révén az idei szezontól egy-egy élő, vagy már elhunyt magyar röplabdázóról, edzőről nevezik el az utánpótlás-sorozatokat. Így lett dr. Tarnawa Ferdinánd Országos Ifjúsági Kupa, Torma Ágnes Országos Ifjúsági Kupa, Buzek László Országos Serdülő Bajnokság, Szalayné Sebők Éva Országos Serdülő Bajnokság, Tatár Mihály Országos Gyermek Bajnokság és dr. Kotsis Attiláné Országos Gyermek Bajnokság.

Vitán felül áll, hogy ez tényleg egy remek ötlet, csak nehogy feledésbe merüljön a lényeg, hogy ugyanis hamarosan már mérkőzések lesznek az említett sorozatok közül mondjuk az Országos Ifjúsági Kupában, és talán időben értesíteni kellene (kellett volna) a csapatokat arról, hogy mi a túrót csináljanak. Mivel hétfő délután megírtuk, hogy a női NB II Keleti-csoportjában szereplő egyesületek sem kaptak még pontos időrendet, az egyik sportvezető – akinek a klubja a leány OIK-ban érdekelt – jelezte, hogy még őket sem értesítették.

– Elvileg október elsején lesz az első OIK-forduló, de még se csoportbeosztás, se helyszínek. Hogy szervezzünk így bármit is? Mi van, ha rendeznünk kell? Vagy ha buszt kéne szereznem? – tette fel a költői kérdéseket.

A versenykiírást böngészve sajnos nem találtuk meg azt a határidőt, amelyet a szövetség saját magára vonatkozóan szab meg, mint a csapatok számára szükséges tájékoztatás kiküldésének legkésőbbi időpontja. Mindeközben persze 15 sorban részletezik az egyesületek által fizetendő díjak, költségek és büntetések összegét...

Címkék: ifjúsági röplabda utánpótlás oik

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr303239570

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

olyan8 2011.09.20. 09:44:33

Na igen, ez tényleg tök frankó. Mindig is élveztem, hogy az utánpótlástornák ideje, helye gyakran az utolsó pillanatban dől el, hogy lehessen kapkodni, buszért vagy teremért. pl. okt 15-én lagzis vagyok + felnőtt meccs idegenben + OSB, amiről fogalmam sincs, hogy hol és kikkel. Sofőr leszek, jkönyvvezető/rendező leszek? hogyan szervezzem azt a napot?
Vagy amikor december 22-én még nem tudom, hogy a két ünnep között január 10-re teremért pitizzek vagy buszt szerezzek. Imádom :S

Egyébként az utánpótlás csoportbeosztás az az Utánpótlás Bizottság dolga tudtommal, ha az megvan akkor a Versenybizottság gyorsan lezongorázza a dolgokat.
süti beállítások módosítása