Mindhárom meccsén 3:0-ra kikapott a Kalo-Méh-Kecskeméti SE férficsapata a hétvégi, Nagybányán rendezett Explorari Kupa négycsapatos nemzetközi tornán. Gyurkó Sándor edző szerint a nyitásokat kell még sokat gyakorolnia a kecskeméti együttesnek.

– Mondhatnám, hogy ismét három kudarc, de valahogy nem ilyen érzéssel ülök itt a buszon – vélekedett vasárnap este, úton hazafelé Gyurkó Sándor, a kecskemétiek edzője. – Három román élvonalbeli csapattal játszottunk. A legutóbbi bajnokság győztesével, a Zilahhal, az ezüstérmes Nagybányával és az ötödik helyezett Déssel. Mindegyik mérkőzés más és más érzést váltott ki belőlem. Pénteken a házigazda Nagybányával kezdtünk, és nagyon mérges voltam. Nyusziként, félénken szerepeltünk. Nagyon nem tetszett.

A második napon a Nagy Pétert, Mózer Zoltánt, és még sok remek játékost soraiban tudó Zilah következett.

– Huszonöt-huszonhármas első játszma után elkezdtem cserélgetni, ami lehet, hogy hiba volt, de mindenkinek játéklehetőséget akartam adni – folytatta Gyurkó. – Vasárnap a Déssel mérkőztünk, és végig szoros meccset játszottunk. Kiemelném, hogy ezen a találkozón végre azt láttam Csoma Krisztiántól, amit mindig szeretnék. Hatalmas fizikumú blokkolókkal szemben szerezte sorra a pontokat.

A szakember kiemelte, hogy a legnagyobb különbség a nyitásokban volt.

– Ellenfeleink sokkal gyorsabban szerváltak. Ezen a téren kell a legtöbbet fejlődnünk, ehhez sokat kell gyakorolnunk. Valamint változtatunk kell azon is, hogy ha kisebb gödörbe kerülünk, akkor ne lógassuk az orrunkat – szögezte le Gyurkó Sándor.

(forrás: kesport.hu)

Címkék: kecskemét nagybánya röplabda mare baia mare baia gyurkó

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr753238575

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása