Nyolcadik alkalommal rendezték meg a Komló-Mix Röplabda Kupát. A 12 csapat körmérkőzések során,15 perces találkozókon döntötte el a végső helyezések sorsát. Az ország számos pontjáról érkezett –profikkal teletűzdelt – csapatok reggel nyolctól este hétig gyűrték egymást a sportközpontban.

Már a délelőtt folyamán körvonalazódott, hogy a két kecskeméti, a zalaegerszegi (egy komlói lánnyal soraiban), a fiatal PEAC-os játékosokból álló pécsi, és a tavalyi győztes –veszprémi, bonyhádi, kecskeméti, kaposvári és komlói játékosokból álló NoName alakulata fog küzdeni a dobogós helyezésekért.

A körbeveréseknek köszönhetően az utolsó fordulóig kellett várni a döntésre. A NoName csapara már szinte a kezében érezhette a serleget, az utolsó fordulóban azonban váratlanul vereséget szenvedett a Bonyhádtól. Mivel a kecskeméti Six-Team az utolsó mérkőzésén legyőzte a Baja csapatát, így felállhatott a dobogó tetejére. A komlói Jószerencsét csapata négy győzelemmel és hét vereséggel zárt, ez a kilencedik helyezéshez volt elég.

A csapatok maguk választották meg titkos szavazással a torna legjobb férfi és női játékosát. Az ezzel járó oklevelet, pezsgőt, valamint emlékfigurát Császár Julietta (Pécs B) és Huszka Norbert (Röplabdászok) nyerte. A torna legsportszerűbb résztvevője a Pécs B-csapata lett.

A végeredmény:
1. Six-Team (Kecskemét)
2. NoName (Veszprém, Bonyhád, Kaposvár, Kecskemét, Komló)
3. Répa (Pécs)
4. Sexyk (Zalaegerszeg, Komló)
5. RöplabdÁszok (Kecskemét)
6. Dombóvár
7. Bonyhád
8. Baja
9. Jószerencsét (Komló)
10. Pécs B
11. Alba Java (Székesfehérvár)
12. BoRéR (Bonyhád)

(forrás: Komlói Újság)

Címkék: kecskemét vegyes komló röplabda

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr823238456

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása