Három hétvégi tornát követően, mint minden évben még a bajnokság megkezdése előtt, ezúttal is publikálták az NCAA oldalán az idei első hivatalos összesített ranglistát a DIV I (első osztály) csapatairól. Ez körülbelül 300 csapatot jelent. Eddig minden együttes nagyjából 10-11 meccset játszott.

Nemcsak a csapatrangsort (győzelem-vereség) követik, hanem az egyéni ranglistákat is, azaz az ütőkét, a feladókét, és a liberókét is. Ezt a rangsort természetesen hetenként frissítik, a hétvégi eredmények alapján.

Nagy örömünkre eddigi teljesítménye alapján Molnár Hajnalka, a Memphis Tigers magyar játékosa vezeti a feladók listáját, nemcsak a saját bajnokságában (C-USA), hanem az összesített amerikai listán is, a szettenkénti feladási átlag (PerSet) alapján. Feladásnak egyébként az minősül, amiből az ütő pontot szerez. A csapat eredménye egyébként 10 meccsen 8 győzelem, 2 vereség eddig.

Hosszú még a bajnokság, a feladó teljesítménye természetesen egy csapatmunka eredménye is, de azért erre idehaza is méltán büszkék lehetünk, hiszen Molnár Hajnalka enyhén szólva nem hozott szégyent a magyar röplabdasportra! Ezúton is szívből gratulálunk!

A statisztikai oldal ide kattintva megtekinthető!

Az összesített ranglista ide kattintva megtekinthető!

A Memphis Tigers a következő hétvégén az UNC Greensboro, a Radford és a Howard társaságában vesz részt egy tornán.

Címkék: amerika usa légió molnár memphis röplabda légiós

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr663228863

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása