Felkészülési tornára a bulgáriai Gabrovóba utazott Kovács II Zoltán csapata, a CSM Bucuresti. A román együttesen és a házigazdán kívül szerb és görög résztvevője van a tornának.

A bolgár CVC Gabrovo, a román CSM Bucuresti, a görög PAOK Szaloniki és a szerb Vojvodina játszik egymással péntektől vasárnapig Bulgáriában, a gabrovói Orlovec Sportcsarnokban. Oly kedves helyszín ez a magyar röplabdások számára, hiszen két évvel ezelőtt itt harcolta ki az Európa-bajnokságra jutást Kelemen István fiú ifjúsági-válogatottja.

A vajdasági Vojvodina nem a legerősebb kerettel utazott a tornára, hiszen Nikola Salatics vezetőedző a sérült Nemanja Cubrilo, illetve a hátát fájlaló olimpiai bajnok Andrija Gerics játékára sem számíthat.

A magyar játékos csapattársai közül a bajnoki ezüstérmes nagybányai CS Stiinta Exploraritól igazolt szélsőütő, Igor Didorciuc, illetve a CVM Tomis Constantától szerződtetett center, Petrisor-Emanuel Macovei hiányzik. Előbbinek hivatali ügye van Moldovában, utóbbi pedig családi okok miatt. A bukarestiek kezdőfeladója, Eugen Teotoc sem tartott a többiekkel, mert kifordult a bokája.

Címkék: románia bulgária légió kovács román bucuresti röplabda légiós kovács zoltán

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr723229053

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása