A Hírös Kupa első mérkőzésén ugyan kétszer is vezetett a Kalo-Méh-Kecskeméti SE férficsapata a Dunaferr ellen, mégis kikapott 3:2-re.

Az első szettben kiegyenlített játék zajlott a pályán, a hazaiak végül hárompontos sikerrel zárták a periódust. A második játékrész rendkívül izgalmasra sikeredett, a több mint hatvan pontot hozó etapban nagy hajrával egyenlített a Dunaferr.

A harmadik játszmában ismét a kecskemétiek szereztek vezetést, ám a negyedikben újfent a dunaújvárosiak bizonyultak jobbnak, így a döntés a végső, ötödik felvonásra maradt. Az utolsó percekben a vendégek összpontosítottak jobban, így 3:2-re nyertek.

– Lelkesebben játszott a Dunaferr, egyelőre nem tudom ennek az okát – mondta a lefújás után Gyurkó Sándor, a Kecskemét edzője. – Blokkban nem voltunk elég hatékonyak. Csoma Krisztiánnak átlóban rengeteget kell még dolgoznia, hogy kevesebbet rontson, s több pontot tudjon csinálni, mert így féloldalas még a pálya. Ha ő fejlődni fog ott, az megkönnyíti a feladónk dolgát, s az együttes is eredményesebb lesz. Próbálom úgy felfogni, hogy két hete kikaptunk náluk kettő-nullára, most viszont már nyertünk két játszmát. Nyilván csalódott mindenki, a csarnokban is ilyen a hangulatban, de bízom benne, hogy az október eleji bajnoki mérkőzésen már fordított eredmény fog születni.

Hírös Kupa, nemzetközi férfi felkészülési torna, 1. forduló
Kalo-Méh-Kecskeméti SE – Dunaferr SE 2:3 (22, –30, 19, –25, –13)

(forrás: kesport.hu)

Címkék: kecskemét dunaújváros röplabda dunaferr hírös

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr163200734

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása