Szorgalmasan készülnek az új idényre a román első osztályban szereplő Dési Egyesülés (Unirea Dej) férfiröplabdázói. Tizenkét játékos áll Szilágyi Tibor edző rendelkezésére.

A már korábban említett Ciprian Tofan (Karácsonkőről – Piatra Neamt) és Adrian Daniel Pop (a Kolozsvári Universitateától) mellett az elmúlt napokban még két újoncot igazoltak le a klub vezetői: Marosvásárhelyről Florin Filip, míg a helybeli Lapi ifjúsági csapattól Dan Florea érkezett a Szamos-parti együtteshez. A keret naponta két edzést tartott a sétatéri sportcsarnokban.

Augusztus 7. és 14. között a dési röplabdázók Dornavátrán (Vatra Dornei) vesznek részt edzőtáborozáson, majd nagybányai négyes tornán találkoznak több erdélyi csapattal. Zárásként a hagyományos Szamos Kupát is megrendezik Désen.

(forrás: szabadsag.ro)

Címkék: románia román dés röplabda dej

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr693152139

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása