A hunvolley.blog értesülései szerint Szombathelyi Szandra a BITT-Kaposvári NRC csapatából visszatér a bajnoki címvédő BSE együttesébe. Lakatos Enikő a Vasasból szintén a Városmajorba igazol.

Információink szerint Ratimorszky Károly lesz a BSE junioredzője, illetve a felnőtt csapat másodedzője! Eddig úgy tűnt, a kiváló utánpótlásedző a következő szezonban is Újpesten dolgozik, de a hírek szerint immár biztos, hogy a jövőben újra a BSE szakmai stábját erősíti, ahol korábban már dolgozott.

Szombathelyi Szandra érkezése is biztosra vehető. A kiváló center éppen Ratimorszky mester egykori csapatánál, az Angyalföldi DRC-ben nevelkedett, majd a 2008–2009-es szezonban a BSE-FCSM röplabdázója volt. Bajnoki aranyéremmel távozott a Vasashoz, amelynél szintén csak egy idényt töltött, az Extraligában és a Magyar Kupában egyaránt ezüstérmes lett az óbudaiakkal. A legutóbbi évadban a BITT-Kaposvári NRC-t erősítette az NB I-ben. Eredménylistáját juniorbajnoki győzelem is gazdagítja.

A 18 éves Lakatos Enikő tulajdonképpen visszatér a BSE-be, ahol korábban is játszott. 2002 óta röplabdázik.

Értesüléseink szerint a városmajoriak az említett két játékoson kívül a kaposvári Rák Rebekát, valamint a nyíregyházi Roma Flórát, és Ilyés Bettinát is szeretnék leigazolni, de utóbbi valószínűleg a Vasasban köt ki, ahol jelenleg is próbajátékon szerepel.

Az már korábban kiderült, hogy Fésüs Irén edző csapatában folytatja a játékot Tóth Gáborné, Horváth Alexandra, Tálas Zsuzsanna, Vacsi Evelin, Antal Anett és Kondor Tímea.

A Közép-európai Ligában és az Extraligában egyaránt induló Újpest néhány nappal ezelőtt bejelentette, hogy szerződést hosszabbított Rácz Mártával és Battlay Krisztinával.

Címkék: röplabda bse

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr913126751

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása