Elsőként a hunvolley.blog írta meg, hogy a távozó Hollósy László helyett a MÁV Előre eddigi trénere, Fésüs Irén lesz a bajnoki- és Magyar Kupa-címvédő BSE edzője. Vele együtt négy székesfehérvári játékos – Tálas Zsuzsanna, Vacsi Evelin, Antal Anett, Kondor Tímea – is a fővárosba érkezik. A MÁV Előréhez igazoló Tóth Gáborné és Horváth Alexandra visszatér a Városmajorba.

Címkék: röplabda bse fésüs

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr143106878

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

l.artista 2011.07.28. 21:35:18

Hát kicsit csodálkozom, hogy Fésűs Irén olyan terepre lép ami neki idegen. Gondolok arra, hogy a főváros, bár közel van Fehérvárhoz, mégiscsak más... Itt azért az emberek,vezetők szurkolók, edzők nem a kollegalitásukról híresek. Ez nagyon komoly aknamező! Ne legyen igazam, de a szakmai hozzáértés, ami tekintetében minden tiszteletem az övé, nem biztos, hogy elég. Azért szurkolok, hogy legyenek komoly eredményei!
süti beállítások módosítása