Aradon is ismerik már a Karcagi Nagykun Református Gimnázium röplabdásait! Június elején a Maros-parti település adott otthont annak a nemzetközi röplabdatornának, amelyre hét férfi és hat női csapat érkezett.

Magyarországot Szarvas, Debrecen, Gyomaendrőd és Karcag csapatai képviselték. A karcagi fiatalok nagyszerű játékkal a harmadik helyen végeztek. A mérkőzéseket két nyert szettig játszották, a karcagi fiúk három győzelemmel és egy vereséggel zártak, így bronzéremmel, oklevéllel és kupával tértek haza. Külön örömükre szolgál, hogy az egész torna legjobb férfi ütőjátékosának Gyökeres Árpádot, a Református Gimnázium tanulóját választották, aki különdíjban részesült. A bronzérem annál is értékesebb eredmény, mivel a karcagi volt az egyetlen olyan csapat ezen a tornán, amely többségében középiskolásokkal érte el ezt az eredményt.

Képgaléria itt!

Eredmények

Csoportmérkőzések
Karcagi Nagykun – Ideea Arad 2:0 (21:16, 21:15)
Karcagi Nagykun – PO Temesvár 2:1 (17:21, 21:16, 10:6)
Elődöntő: Pulse Arad – Karcagi Nagykun 2:0 (21:16, 21:19)
A 3. helyért: Karcagi Nagykun – Ideea Arad 2:0 (21:17, 23:21)

A bronzérmes karcagi csapat tagjai: Nagy Attila Tibor, Budai Csaba, Gyökeres Árpád, Oszlánczi Máté, Iványi-Nagy Gábor, Kézi Zoltán, Ferenczi Gábor. Játékos-edző: Major János

(forrás: infokarcag.hu)

Címkék: arad röplabda karcag

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr233040636

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása