Formálódik az Extraligában szereplő TEVA-Gödöllői RC női csapatának játékoskerete. Ahogy haladunk előre az időben, egyre több konkrétum lát napvilágot a klub háza tájáról.

A tavalyi állomány meghatározó tagjai közül biztosan Gödöllőn marad Lékó Lilla, Szűcs Zsuzsanna, Kriegel Zsófia, Széles Petra, Merkószki Tünde és Szakmáry Gréta. Nagy az esélye annak, hogy Németh Zsuzsanna sem távozik, nála a mindennapos Jászberényből történő bejárás jelent megoldandó problémát. Az elmúlt szezon cserefeladója, Tóth Luca egyelőre Angliában tartózkodik, ha visszatér, akkor elképzelhető, hogy Gödöllőn játszik majd. Berze Zsófiát ugyan összefüggésbe hozták a Vasassal, ám a liberónak érvényes szerződése van a gödöllői klubbal, így nehézkesnek tűnik az átigazolása.

A tanulmányai folytatása miatt a Vasastól elköszönt 19 éves Lutter Liza, mint új érkező, már aláírt, ezáltal enyhültek a feladógondok az edzői karrierjét a Gödöllőn folytató Ludvig Zsolt csapatánál.

A gödöllői társulat szélsőütő-poszton is erősödik, mert véglegessé vált, hogy – egyéves amerikai kitérő után – visszatér egykori sikerei helyszínére a 21 éves Csengeri Petra, akit négy évvel ezelőtt Egerből szerződtetett az egyesület. A hírt a játékos személyesen erősítette meg. Csengeri egyelőre egy évre kötelezi el magát a Gödöllővel.

(forrás: godolloi-hirek.hu)

Címkék: röplabda gödöllő extraliga

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr763013032

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása