Évadzáró sportnapot tartott a hétvégén a Kaposvári Sportiskola. Az utánpótlás-nevelő egyesület újabb sikeres szezont zárt, több szakosztály is magyar bajnokokat adott a városnak. A röplabdázók ezen a napon búcsúztatták el azt a tíz fiatalt, aki korosztályt és egyesületet vált a nyáron.

Az újabb jól sikerült évad után közös sportnapot tartottak a Kaposvári Sportiskola szakosztályai. Az Arany János úti sportcentrumban természetesen szerepet kapott a mozgás: aki kedvet érzett hozzá, részt vehetett egy izgalmas vetélkedőn is. Ezen a napon a főzőverseny is sikert aratott.

A röplabdázók egy rövid ünnepséggel is készültek: hivatalosan is elbúcsúztatták azokat a fiatalokat, akik korosztályt váltanak. Ezek a lányok a BITT-Kaposvári NRC színeiben, a serdülők között folytatják pályafutásukat.

– Soha ne feledjétek, hogy honnan indultatok. Ha felnőttek, profik lesztek öt-tíz év múlva, tudjátok mindig, hogy a Kaposvári Sportiskolában kezdtétek. Emlékezzetek a társakra, az edzőitekre, hogy itt kezdtétek – mondja Dér Tamás, igazgató.

A lányok ajándékokat is kaptak, új klubjuk pedig egy-egy zászlóval lepte meg őket.

– Én nagyon szerettem ide járni, nagyon jó sportiskola. Sok versenyen voltunk, voltak csalódások, sikerek, de összességében nagyon jó volt – mondta Duduka Ingrid. Mindenképpen szeretné folytatni, az iskolai csapatban is szerepel és a KASI-val is ott volt az országos döntőn, Békéscsabán.

A Kaposvári Sportiskola röplabda szakosztálya újabb sikeres évet zárt.

– Úgy gondolom, eredményes volt. A mini fiúk az országos döntő második helyét szerezték meg, a lányok pedig harmadikak lettek. A gyermek korosztály ötödik lett. Sokat dolgoztunk, sok versenyen vettünk részt, és úgy tűnik, nagyon jó eredmények születtek ebben az évben – mondta Nagy Andrea, vezetőedző.

Talán még ennél is fontosabb, hogy ma már többen űzik ezt a sportágat Kaposváron, mint egy évvel ezelőtt.

– Örömmel mondhatom, hogy nőtt a létszám, és két iskolát is sikerült bekapcsolni a vérkeringésbe. A Kisfaludyban előkészítő csoport indult és a református iskolában is így kezdtük el a munkát. Az ügyesebb gyerekeket integráltuk a rendszerbe, és a mi csoportjainkban kis létszámban, szakedzőkkel tudnak tovább röplabdát tanulni – tette hozzá Nagy Andrea.

A munka a nyári pihenő után folytatódik, és a remények szerint még erősebb és összetartóbb lesz majd a sportiskola ötszáz fős versenyzői közössége.

(forrás: kapos.hu)

Címkék: kaposvár röplabda utánpótlás kasi

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr253005033

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása