Az osztrák fővárosban harminc éve rendezik a leány és fiú röplabda utánpótlás-nevelő egyesületek részére Közép-Európa legnagyobb tornáját. Idén hét ország csapatai mutatták meg tudásukat, küzdöttek a szép serlegekért.

A Zimmerei Schöner-Nagybajomi DRC két csapattal képviseltette magát, a 11 és a 13 évesek között. Tizenöt éve vettünk részt először a bécsi versenyen, rögtön a bemutatkozáskor az első helyen végeztünk, s a tornagyőzelmet még négy elsőség követte.

Idén kevesebb csapat jelentkezett, a minik mezőnyében 14 résztvevő közül a 13 évesekből álló csapatunk a nyolcadik helyen végzett. A Miklai Mercédesz, Kovács Bonita, Kovács Veronika, Héjjas Szilvia alkotta csapat nem tudta megismételni elmúlt kétévi jó teljesítményét, így be kellett érnie a szerényebb helyezéssel.

A 11 évesek csapata (Budai Roxána, Dalovits Dorina, Farkas Hajnalka) végig lelkesen, nagy akarással játszott. A három nap alatt hét mérkőzésből ötször győzött, s akárcsak tavaly, a csoportban is és a döntőben is ugyanattól a bécsi csapattól, a hotVolleystől szenvedett vereséget, de így is a második helyen végzett.

Nagy Zoltán nevelőedző

Címkék: bécs röplabda utánpótlás nagybajom

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr852989514

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása