A BSE-nél szerdán tisztújító közgyűlést tartottak, amelyen a hunvolley.blog előzetes információinak megfelelően elfogadták az elnökség lemondását, ezt követően pedig Mitnyan Györgyöt választották a klub új elnökének.

Gudmann Csilla, a BSE röplabda-szakosztályának vezetője tájékoztatta az MTI-t az ülésen elhangzottakról. Elmondta, hogy várhatóan nem szűnnek meg szakosztályok a rendkívül nehéz anyagi helyzetben lévő egyesületnél, az új elnökség pedig várhatóan a következő héten tanácskozik a jövőről. Az új vezetőség első feladata a tartozások rendezése lesz.

Az 1913-ban alapított, a magyar sportéletet olimpiai és világbajnoki érmes versenyzőkkel gazdagító egyesületnél legutóbb a röplabdázók értek el kimagasló eredményt, ugyanis a nőknél idén is bajnoki címet és Magyar Kupa-elsőséget ünnepelhetett a csapat.

(forrás: MTI)

Címkék: röplabda bse

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr882987153

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása