Egy hatodik és egy hetedik helyet szereztek az Országos Mini Kupán a Dunaújvárosi VSI ifjú röplabdázói. A szolnoki tornán mini, illetve kismini korcsoportban is indultak az újvárosi fiúk.

Kelemen István edző minicsapata a Kunhegyes és a Kecskemét együttesével került egy csoportba a viadal első szakaszában, ám túl sok sikerélmény nem jutott a sportiskolásoknak, mert mindkét vetélytársuktól 3:0-s vereséget szenvedtek, így csak a 7-10. helyért folytathatták a küzdelmeket. Itt jöttek a győzelmek is, hiszen a DVSI fiataljai előbb a Gödöllő, majd a Sümeg és az Eger csapatát győzték le 2:1 arányban, s így a hetedik helyen fejezték be a rangos versenyt.

A kismini csapat egy nappal később, vasárnap játszotta mérkőzéseit, ám Tomanóczy Tibor tanítványai számára nem nagyon hozott sikerélményt a torna. A sportiskolás röplabdázók ugyanis mind az öt mérkőzésüket elveszítették, így végül a hatodik helyet szerezték meg az egyébként nagyon erős mezőnyben.

Mini, fiúk: 1. Kecskeméti Sportiskola, 2. Kaposvári Sportiskola, 3. Szeged, 4. RUNKIL SE, 5. Kunhegyes, 6. Szolnok, 7. Dunaújváros

Legjobb edző: Seremet Attila (Kecskemét)
Legjobb játékos: Hunyi Milán (Kecskemét)

(forrás: Dunaújváros Online)

Címkék: mini dunaújváros röplabda utánpótlás dvsi

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr992948396

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása