Vasárnap délután röplabdás ünnepre gyülekeztek a III. korcsoportos leány röplabdások, szüleik, hozzátartozóik, és a Zimmerei Schöner-Nagybajomi DRC elnökségi tagjai.

Megtisztelte jelenlétével az eseményt Pék-Tormási Orsolya az 1995-ös diákolimpiai bajnokcsapat tagja, huszonötszörös felnőtt válogatott, 2009-ben az év röplabdázója; Dömötör Sándor, korábbi iskolaigazgató, a röplabdaklub elnökségi tagja; Ács-Gergely Andrásné, a Nagybajomi ÁMK igazgatója; György Beáta, a felnőtt csapat edzője, elnökségi tag is.

A márványtáblát Bartsch János nyugalmazott Somogy megyei sportigazgató leplezte le, egyenként bemutatva az országos diákbajnokokat: Miklai Mercédeszt, Kovács Bonitát, Kovács Veronikát, Héjjas Szilviát, Budai Roxánát, Dalovits Dorinát, Nagy Barbarát, Farkas Hajnalkát, és Farkas Krisztinát.

A külföldön tartózkodó polgármester-asszony távollétében Szabó Ernő tanár úr, önkormányzati képviselő, egykori szakosztályvezető tolmácsolta Nagybajom Önkormányzata jókívánságait. Betegség miatt nem lehetett jelen a névadó támogató, Harangozó Zsuzsanna és férje, Thomas Schöner, ők telefonon köszöntötték az ünnepelteket. Az ünnepséget a lányok, a szülők és a nagyszülők által készített sütemények elfogyasztásával, beszélgetéssel zárták

Nagy Zoltán nevelőedző

(forrás: Nagybajomi Figyelő)

Címkék: röplabda diákolimpia nagybajom

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr942942058

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása