A Fekete István Általános Iskola Gógánfa-Ukk-Dabronc III. korcsoportos fiúcsapata május 20-án, Sümegen lépett pályára a diákolimpia országos elődöntőjében. A hazai rendezéstől megfosztott csapat meggyőző fölénnyel 3:0 arányban kerekedett felül két ellenfelén, a budapesti Kastélydombi Általános Iskolán és a szombathelyi Váci Mihály Általános Iskolán, amivel biztosította helyét a miskolci országos döntőben.

Egy nappal később a csapat Győrött részt vett a Kisalföld Kupán, ahol szintén játszmaveszteség nélkül aratott győzelmet a Bratislava, a Komarno és a Dág ellen. Ezzel a dabronci fiúk a tanév hetedik tornagyőzelmét szerezték meg!

A csapat tagjai: Náhol Gergő, Arany Krisztián, Illés Tamás, Horváth Roland, Szabó Bence, Kustos Zoltán, Katona Dániel, Bujtor Kevin és Vass Csaba. edző: Badacsonyi Győző

Arany Krisztián kapta a torna legjobb játékosának járó különdíjat. Az iskola gyermek leánycsapata ötödik, mini leánycsapata nyolcadik, mini fiú B-csapata pedig ötödik helyezést ért el.

Címkék: győr röplabda diákolimpia utánpótlás kisalföld dabronc

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr92928695

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása