Nem tudott élni a hazai pálya előnyével a Vasi Sportakadémia, amely a női NB II bronzpárharcának első mérkőzésén 3:1-re kikapott a Jászberényi RK-tól. A két csapat még nem tudott megállapodni a visszavágó időpontjáról.

A Nyugati-csoport második helyén végző VSA utóbbi időben megszokott csapatából hiányzott Tarlacz Zsoltné, és a gerincproblémákkal küszködő Wlassits Brigitta.

Néhány percig, 3:1-ig tartott csak a hazai uralom a Keleti-csoport második helyezettje ellen. Amint támadóbb szellemben kezdtek játszani a fiatal jászberényiek, zavarba jött, és egyre többet rontott a VSA. A vendégek pedig nagyon taktikusan röplabdázva kihasználták ellenfelük gyenge pontjait (18:25). A második szettben Simon Judit vezérletével valamelyest feltámadtak a szombathelyiek, de a védekezésbeli hibák miatt nagyon szorosan alakult az eredmény. Mindkét csapatnak volt játszmalabdája, végül a vasiak örülhettek (27:25).

A harmadik játékrész elején még úgy-ahogy tartotta a lépést a VSA, de egyre inkább felülkerekedtek a tudatosabb, a játékkal jobban együtt élő jászságiak (19:25). A következő játszmában 6:6-ig volt csak igazán szoros az állás, a pontatlan nyitásfogadások miatt könnyen csillogtathatta ütőerejét a Jászberény (19:25, 1:3).

NB II, nők, a 3. helyért, 1. mérkőzés
Vasi Sportakadémia – Jászberényi RK 1:3 (–18, 25, –19, –19)

(forrás: Vas Népe)

Címkék: szombathely röplabda jászberény nb ii vasi sportakadémia vasi sportakadémia

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr942907438

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása