Az Újpesti TE női röplabdaszakosztálya szándéknyilatkozatot írt alá a szövetséggel, miszerint a következő szezonban – a női szakágban egyedüliként – indul a nemzetközi kupában.

Május 10-én kapott szóbeli felkérést az UTE a nemzetközi szereplésre. Hosszas mérlegelés, gazdasági, költségvetési stratégiakészítés után úgy döntött a szakosztály vezetősége, hogy dokumentált szándéknyilatkozatban megerősíti részvételi szándékát a CEV Kupára, vagy a Challenge Kupára. Az MRSZ támogatásáról biztosította az egyesületet.

Mint a klub közleményéből kiderült, a rossz magyar szokásoknak megfelelően a bajnok és Magyar Kupa-győztes BSE, illetve a szintén jogosult Vasas sem vállalta a részvételt. Bár olyan, hogy BSE, valószínűleg hamarosan már nem is lesz.

(forrás: utevolley.hu)

Címkék: röplabda ute újpest challenge

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr832902340

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása