A Gödöllői Röplabda Club történetében másodszor fordul elő, hogy az egyesület juniorcsapata a bajnokság négyes döntőjében érdekelt. Legutóbb erre négy évvel ezelőtt volt példa, amikor a gödöllői lányok nem adták alább az aranyéremnél, ráadásul veretlenül nyerték meg a sorozatot.

2007 áprilisához képest ezúttal más a helyzet. Akkor toronymagas favoritként léptek pályára a gödöllői fiatalok, most viszont már a négyes döntőbe jutásuk is a nem várt bravúr kategóriába sorolható. Ezzel együtt az esélytelenség még jól jöhet a május 14-15-én, szombat-vasárnap hazai környezetben, a Szent István Egyetem Sportcsarnokában rendezendő körmérkőzéses fináléban a Szalay Attila és Dóczi István edzők irányításával készülő csapatnak. Függetlenül attól, hogy az ellenfelek körét a címvédő BSE, a Vasas és a székesfehérvári MÁV Előre alakulatai alkotják.

A mérkőzések – a május 14-i sorsolás alapján – mindkét nap délelőtt tíz órakor kezdődnek. Szombaton 12, 16 és 18 órakor rendeznek találkozókat, vasárnap pedig 10 és 12 órakor. Az eredményhirdetés várható időpontja vasárnap 14 óra 30 perc.

Négy esztendővel ezelőtt a Vasas óbudai csarnokában jutott a csúcsra a TEVA-Gödöllői RC korosztályos együttese. A történelem ugyan visszafordíthatatlan, az elmélkedést azonban nem tiltja semmi. Elnézve az arcokat, némi nosztalgiázásra ad okot, hogy az aranyérmes utánpótláskorú társulatból később, vagy már ugyanabban az idényben többen játszottak meghatározó szerepet a gödöllői klub felnőtt csapatában. Különböző okok miatt mégsem sikerült őket együtt tartani. Legnagyobb eredményeiket (felnőtt bajnoki cím, Magyar Kupa-elsőség) más egyesületeknél érték el. Miközben Gödöllőn minden évben új csapatot kellett építeni...

A juniordöntő teljes forgatókönyve ide kattintva érhető el!

(forrás: Gödöllői Hírek)

Címkék: röplabda gödöllő utánpótlás junior

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr322897180

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása