Május 12-én jár le a nemzetközi kupák nevezési határideje az Európai Röplabda Szövetségnél (CEV). A marosvásárhelyi CSU Medicina női csapatának vezetői elküldték a szükséges dokumentumokat.

A bajnokság ötödik helyén végző marosvásárhelyi CSU Medicinának joga van indulni a Challenge Kupában, azonban egy ideig bizonytalan volt, hogy nevezni fog-e a csapat, tekintve a bizonytalan anyagi hátteret és a játékoskeret minőségét. Amint Luka Valerijan technikai igazgató elmondta, eljuttatták a szövetségnek a beiratkozáshoz szükséges dokumentumokat. A részvétel tehát már biztos, azonban, hogy milyen kerettel, az még nagyon bizonytalan.

„Egy biztos, fiatal csapattal fogunk indulni – mondta a szakvezető, aki azonban nem kívánt részletekbe bocsátkozni a játékosok neveire vonatkozóan. ‒ Reméljük, hogy sikerül megőrizni a mostani keretet, bízunk abban, hogy megkapjuk a várostól a megígért támogatást.” Részletekbe azonban nem bocsátkozott arra vonatkozóan, mely játékosok megállapodása járt le, s kiket tudnak meggyőzni, illetve milyen érvekkel, hogy Marosvásárhelyen folytassák.

Luka Valerijan nem kommentálta a Lorena Ciocian, a legígéretesebb ifjúsági játékos maradására vonatkozó kérdést sem, csak annyit mondott: Korai még konkrét nevekről beszélni. Elismerte viszont, hogy a költségvetés nagysága fontos szerepet játszik majd a kérdésben.

(forrás: szekelyhon.ro)

Címkék: románia román marosvásárhely röplabda challenge

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr802897193

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása