BSE: vége!

 2011.05.03. 11:46

A BSE női röplabdázói bajnoki címet és Magyar Kupa-aranyérmet nyertek az elmúlt szezonban is, ám hiába a sikerek, jelen állás szerint arra sincs fedezet, hogy a következő idényben elinduljanak a bajnokságban! A többi szakosztály sem sok jóra számíthat, hiszen az egyesület súlyos anyagi gondokkal küszködik. A röplabdázók több hónapja nem kapták meg a fizetésüket, így többüknek a megélhetése is veszélybe került.

„Jelenleg a BSE nem engedheti meg, hogy profi sportolókat fizessen, így a röplabdázók szereplését sem tudjuk finanszírozni – mondta Polgár Pál, a nemrégiben megválasztott alelnök. – Reméljük, hogy legalább az utánpótlás-szakosztályainkat fenn tudjuk tartani.”

A röplabdázók közül minden játékos és edző eligazolhat. Az persze más kérdés, hogy a fennálló tartozások miatt hány sportoló vagy éppen szakvezető fordul bírósághoz, hátha így jogos jussukhoz juthatnak. Információink szerint az egyesület a tervek szerint csupán két sportolónak, a kenus Kovács Gergelynek és a vívó Nagy Orsolyának biztosít jövedelmet a továbbiakban, ám ők is csupán költségtérítésre számíthatnak. (forrás: nso.hu)

A hunvolley.blog információi szerint a bajnoki címvédő Extraliga-indulási jogát az MRSZ elnök klubja, a TFSE-KRA veszi át.

Címkék: röplabda bse extraliga

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr802874140

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása