A Dabronc nyílt levele

 2011.05.01. 21:45

Nem rendezheti meg saját otthonában a III. korcsoportos fiú diákolimpia elődöntő-tornáját a megyei bajnok Gógánfa-Ukk-Dabronc. A Fekete István Általános Iskola testnevelője, Badacsonyi Győző ezért nyílt levelet fogalmazott meg a Veszprém Megyei Diáksport Szövetség főtitkára, Németh Ferenc részére, amelyet mi változtatás nélkül közlünk.

Tisztelt Németh Ferenc Úr!

Sajnálattal vettem tudomásul a Veszprém Megyei Diáksport Szövetség válaszát arra a kérésünkre, hogy Dabroncon szerettünk volna megrendezni a III. korcsoportos fiú röplabda diákolimpia Veszprém megyei országos elődöntőjét, illetve, hogy ezt egy telefonbeszélgetés során kellett Öntől megtudnom, hiszen a három hete Önnek elküldött e-mailre nem kaptunk választ. A mi iskolánk az egyetlen a hét területi döntőt rendező megyében, amelyiket megfosztották attól a lehetőségtől, hogy megyei bajnokként a saját termében, saját közönsége előtt játszhasson az országos elődöntőben. Nem tudok róla, hogy ilyen esetre lett volna példa az elmúlt években.

Bármilyen döntést fog hozni a megyei szövetség, mi azt természetesen el fogjuk fogadni, hiszen nincs más lehetőségünk, de a jelenlegi álláspontjukat, miszerint Sümegen kell lejátszani a mérkőzéseinket, nem tudjuk elfogadni, és minden lehetséges módon tiltakozni fogunk ellene. Úgy gondoljuk, hogy ezzel a döntéssel ellenfeleinkkel szemben méltatlanul hátrányos helyzetbe hoztak minket saját megyénk sportvezetői. Azt a kijelentését, hogy "az is egy szívesség részünkről, hogy nem Veszprémben kell lejátszaniuk a mérkőzéseket" pedig felháborítónak és érthetetlennek is tartom. Tisztelt Főtitkár Úr! Várjuk a hivatalos versenykiírást, és ha a megyei szövetség úgy dönt, mi Veszprémbe is elutazunk lejátszani az országos elődöntőt.

Tisztelettel:
Badacsonyi Győző, testnevelő
Fekete István Általános Iskola, Gógánfa-Ukk-Dabronc
Dabronc, 2011. 04. 29.

Címkék: röplabda diákolimpia dabronc

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr702870337

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása