Zúzott a Piton!

 2011.04.18. 17:19

Véget ért a Hajdú-Bihar megyei felnőtt férfi röplabdabajnokság. A pontvadászatban a tavalyihoz hasonlóan ismét hat csapat küzdött egymással. A Vegyipari Középiskola és a Berettyóújfalu ebben az idényben nem indult, helyettük a Hajdúnánás és a Debreceni Tűzoltók neveztek.

A két újonc csapat jóvoltából nagyot emelkedett a bajnokság színvonala. Mivel a régebben is induló együttesek is fejlődtek, ezért szinte minden mérkőzés izgalmasra sikeredett. A bajnokság az utóbbi idők leglátványosabb helyi sorozata volt. Az Eötvös DSE eléggé változó összetételben játszott, a végjátékokban sorra hibázott, így a hatodik helyen zárt. A DTE az előző évekhez képest sokkal stabilabban szerepelt, szinte minden mérkőzésen méltó ellenfél volt, végül az ötödik helyet szerezte meg. A Derecske a fiatalok beépítésén kívül az eredményességben is fejlődött, jó hajrával a negyedik helyen ért célba. A Hajdúnánás újoncként a legszebb helyezésekért küzdött, az elért harmadik hely is dicséretet érdemel, de az az igazság, hogy ennél hátrébb nehezen végezhetett volna a gárda, sőt csak rosszabb játszmaaránya miatt szorult le a második helyről.

A dobogó második fokát is újonc foglalhatta el. A Debreceni Tűzoltóság együttese nemcsak jó színvonalú játékával, hanem vállalkozó kedvvel, humorral, életerővel teli megnyilvánulásaival is üde színt hozott a bajnokságba. A bajnoki aranyérem ezúttal is Hajdúböszörménybe kerül, hiszen a Zúzós Piton fantázianevű gárda idén is maximum egy játszmát engedélyezett ellenfeleinek, így tovább trónol a tavaly elfoglalt képzeletbeli dobogón.

A bajnokság végeredménye
1. Zúzós Piton, Hajdúböszörmény 20 pont (30:5-ös játszmaarány)
2. Debreceni Tűzoltóság 17 pont (24:9)
3. Hajdúnánás 17 pont (22:13)
4. Rákóczi DSK, Derecske 13 pont (10:25)
5. Debreceni TE 12 pont (7:24)
6. Eötvös DSE, Debrecen 11 pont (10:27)

(forrás: Hajdú Online)

Címkék: megye röplabda hajdú bihar bihar hajdú megyei

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr942837200

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása