A szombaton, Pétervásárán megrendezett négyes döntővel befejeződött a Heves megyei női röplabdabajnokság. A nyolccsapatos mezőnyből az Eger Old Girls, az Egri Főiskola, újoncként a Kisterenye és a Bélapátfalva jutott a fináléba.

Mivel az Egri Főiskola iskolai elfoglaltság miatt visszalépett, így a csoport harmadik helyezettje, a gyöngyösi Berze Nagy János Gimnázium játszhatott a négyes döntőben. A hölgyek rájátszásában a helyenként jó színvonalú és izgalmas labdamenetek után az Eger Old Girls szerezte meg újból a bajnoki címet. A második helyen a Kisterenye végzett, a bronzérmet Bélapátfalva csapata nyerte. Utóbbi két csapat újoncként szerepelt a bajnokságban, így nagy volt az öröm számukra.

Heves megyei női bajnokság, négyes döntő, Pétervására

Elődöntő
Kisterenye – Berze Gimnázium Gyöngyös 2:0 (50:29)
Eger Old Girls – Bélapátfalva 2:0 (50:19)
A 3. helyért: Bélapátfalva – Berze Gimnázium Gyöngyös 2:0 (50:34)
Döntő: Eger Old Girls – Kisterenye 2:0 (50:29)

A végeredmény
1. Eger Old Girls (Magyar-Kalotay Rózsa, Mógorné Tímár Edit, Fejesné Kovács Éva, Madarassyné Ónodi Szilvia, Lányi Ágnes, Tóth Andrea)
2. Kisterenye
3. Bélapátfalva
4. Berze Nagy János Gimnázium Gyöngyös

(forrás: agriasport.hu)

Címkék: megye eger heves röplabda megyei

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr332838275

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása