A vége felé közeledik a lengyel férfibajnokság rájátszása. Ifj. Grózer György csapata, az Asseco Resovia Rzeszów nem jutott be a fináléba, miután az elődöntőben 3:1-es összesítéssel elbúcsúztatta a CEV Kupa-ezüstérmes Zaksa Kedzierzyn-Kozle. A másik ágon a címvédő PGE Skra Belchatow 3:0-s összesítéssel jutott tovább a Tytan AZS Czestochowa ellen.

Az egyik csapat harmadik győzelméig tartó döntőt a Belchatow kezdte pályaelőnyben, de a Zaksa rögtön az első meccset ellopta idegenben (3:2)! A címvédő azóta egy 3:1-es sikerrel egyenlített a párharcba. Érdekesség, hogy a Belchatow ezeket a mérkőzéseket nem Lodzban, a 10.500 férőhelyes Atlas Arenában, vagy a 9000-es Mosir Sportcsarnokban játssza, hanem saját városában, a mindössze 2500 néző befogadására alkalmas Energia Sportcsarnokban.

A bronzpárharcban a Rzeszow kezdett otthon, s mindkét alkalommal győzött (3:2, 3:0). Grózer előbb húsz, aztán 17 pontot ütött.

A rájátszás összes eredménye ide kattintva megtekinthető!

Minden meccs fotógalériája ide kattintva látható!

Címkék: lengyel röplabda rzeszów grózer belchatow

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr352830071

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása