A HPQ-Szegedi RSE lánycsapata bejutott az Országos Serdülő Bajnokság hatcsapatos döntőjébe. Ugyanez szintén sikerült a Vasasnak, a Békéscsabának és a Miskolcnak. Az Eger és a KRA viszont lemaradt a fináléról!

Szél Márta edző együttese, a Szeged a második selejtezőtornán hazai pályán játszott a Vasassal, a szintén fővárosi KRA-val és a Kecskeméttel. Az óbudaiaktól 3:1-es vereséget szenvedtek a csongrádiak, a Kecskemétet 3:0-ra, a KRA-t pedig 3:1-re legyőzték, így a második helyen kvalifikálták magukat a fináléba. Békéscsabán is rendeztek egy tornát. Az Agria RC-EVSI együttese a hazaiakon kívül az NRK-Nyírsulival és a Miskolccal találkozott. A hevesiek alaposan megnehezítették a két továbbjutó, a Békéscsaba és a Miskolc dolgát. Előbbitől 3:1-re, utóbbitól 3:2-re kaptak, a Nyíregyházát pedig jó játékkal sikerült legyőzniük 3:1-re.

(forrás: delmagyar.hu, agriasport.hu)

Címkék: szeged röplabda serdülő utánpótlás osb hpq

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr582811416

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása