A Szombathelyi Egyetemi SE hazai pályán meglepően simán nyert 3:0-ra közvetlen riválisa, a Győri Dózsa SE ellen a női NB II Nyugati-csoportjában, az alapszakasz 15. fordulóból elhalasztott mérkőzésen.

Szervezett, egységes játékkal kezdett a Szombathely, főként Bán Éva és Poór Tamásné támadásait nem voltak képesek semlegesíteni, illetve a hazaiak magas sáncaival nem tudtak mit kezdeni a rendkívül gyenge napot kifogó győriek (25:16, 1:0). A második játszmában még nagyobb fölénybe kerültek, szinte ellenállás nélkül haladtak előre a vasiak, ellenfelük csak a végjátékban tudott kozmetikázni a különbségen (25:18, 2:0). Az utolsó játékrész eleje még hozott némi izgalmat, hosszú, néhol látványos labdameneteket is, de egyre nagyobb lett a Szombathely előnye, és magabiztosan nyerte meg a rangadót (25:16, 3:0).

NB II, nők, Nyugati-csoport, alapszakasz, a 15. fordulóból elhalasztott mérkőzés
Szombathelyi Egyetemi SE – Győri Dózsa 3:0 (16, 18, 16)

(forrás: Vas Népe)

Címkék: egyetem szombathely győr röplabda dózsa nb ii szombathelyi egyetemi

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr672787459

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása