Az elmúlt hétvégén, Atkáron rendezték a Heves megyei női röplabdabajnokság B-csoportjának tavaszi fordulóját, amelyen az Eger Old Girls, az Egri Eszterházy Főiskola, a Berze Nagy János Gimnázium Gyöngyös és az Atkár csapatai vettek részt. Az egri öreglányok megint legyőzhetetlennek bizonyultak, ugyanis mindhárom mérkőzését játszmavesztés nélkül nyerte meg.

Az Eszterházy Főiskola és a gyöngyösi Berze Nagy János Gimnázium mérkőzése döntötte el, hogy ki jut be másodikként a négyes fináléba. Igen színvonalas és izgalmas mérkőzést játszott a két csapat, végül a Gyöngyös nyert 2:1-re. Az őszi fordulóban a Főiskola győzött 2:0-ra, így jobb játszmaaránya miatt továbbjutott. Az április 16-i négyes döntőbe, amit Pétervásárán rendeznek, a Kisterenye és a Bélapátfalva mellett az Eger Old Girls csapata és az egri Eszterházy Főiskola jutott be.

Heves megyei bajnokság, nők, B-csoport
Atkár –Gyöngyös Berze 0:2
Eger Eszterházy – Eger Old Girls 0:2
Gyöngyös Berze – Eger Old Girls 0:2
Atkár – Eger Eszterházy 0:2
Eger Old Girls – Atkár 2:0
Gyöngyös Berze – Eger Eszterházy 2:1

A végeredmény
1. Eger Old Girls
2. Eszterházy Főiskola Eger
3. Berze Nagy János Gimnázium Gyöngyös
4. Atkár

Az Eger Old Girls csapatának tagjai: Magyar-Kalotay Rózsa, Mógorné Tímár Edit, Madarassyné Ónodi Szilvia, Fejesné Kovács Éva, Lányi Ágnes, Tóth Andrea

(forrás: agriasport.hu)

Címkék: megye eger heves röplabda

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr832786751

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása