A Haladás VSE elleni papírforma-sikerrel hangolt a Győri Dózsa SE elleni, szombati rangadóra a Szombathelyi Egyetemi SE, amely a női NB II Nyugati-csoportjában, az alapszakasz 17. fordulójában 3:0-ra győzött városi riválisa ellen.

Kiegyenlített játékkal kezdődött az öt győzelmével a tabella negyedik helyén álló Szombathelyi Egyetemi SE és a továbbra is nyeretlenül sereghajtó Haladás városi csatája. 12:8 után, amikor a center Poór Tamásné – akit a szombathelyiek inkább Berki Zsanettként ismerhetnek – előreforgott, egyre nagyobb fölénybe került a házigazda (25:14). A második szett 7:7-ig teljesen fej-fej mellett haladt, innen húzott el fokozatosan a SZOESE (25:17). A harmadik játszma már jórészt a sokat is cserélő Haladás hibáiról szólt (25:10). Sima győzelmet arattak az egyetemisták, akik szombaton 13 óra 30 perctől közvetlen rivális Győri Dózsa SE-t fogadják.

NB II, nők, Nyugati-csoport, alapszakasz, 17. forduló

Szombathelyi Egyetemi SE – Haladás VSE 3:0 (14, 17, 10)
Szombathely, 50 néző. Játékvezetők: Őri, Kiss L.
SZOESE: Koronczai, Bán, Tóth L., Tischler, Horváth, Poórné. Csere: Simon (liberó), Kele. Edző: Lajkó György
Haladás: Laki, Marics, Solt, Majorné, Tuboly, Werkman. Csere: Wágner (liberó), Pintér, Virág, Sipos. Játékos-edző: Laki Klaudia

EDZŐI ÉRTÉKELÉSEK

Lajkó György: – Gratulálok a lányoknak a jó sorozathoz, már harmadik 3:0-s győzelmünket arattuk, ezen a meccsen a papírformának megfelelően.
Laki Klaudia: – Hullámzóan teljesítettünk. Amikor jól játszottunk, partiban voltunk.

(forrás: Vas Népe)

Címkék: egyetem szombathely haladás röplabda nb ii szombathelyi egyetemi

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr822769943

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása