A Pécsi TE-PEAC simán nyert 3:0-ra az utolsó helyezett Gyenesdiási Kinizsi otthonában a férfi NB II alapszakaszának 16. fordulójában. A baranyaiak ezzel utolérték az éllovas Kaposvártól vereséget szenvedő Kiskunlacházát. A két csapat négy fordulóval az alapszakasz vége előtt holtversenyben a második helyen áll.

Mindkét csapat tartalékosan állt fel a mérkőzésre, a pécsiek közül hiányzott sérülés miatt Szabó Tamás és Tögyesi, betegség miatt Balla Péter, különböző elfoglaltságok miatt Farkas, Fodor, Storcz és Takács, míg az ellenfélnél nem szerepelt Horváth András és Talabér Krisztián. A pécsiek az előzetes elvárásoknak megfelelően, több cserét játszatva is simán nyertek 3:0-ra, végig kézben tartva a meccset. Kovács Róbert első felnőtt mérkőzésén centerposzton kapott lehetőséget két szett erejéig, és hasznosan, kevés hibával játszott.

A baranyaiak ezzel utolérték a Kaposvártól vereséget szenvedő Kiskunlacházát, négy fordulóval a bajnokság vége előtt 10 győzelem/4 vereség mutatóval holtversenyben a második helyen állnak. Az igazán nehéz feladatok, a végső sorrendet nagyban befolyásoló mérkőzések azonban most jönnek. Március 20-án hazai pályán játszik a PEAC a listavezető Kaposvárral, majd két hétre rá idegenben a Kiskunlacháza elleni rangadó következik.

Gyöngyösi Zoltán, a Pécs játékos-edzője: – Kovács Róbert nagyon bíztatóan játszott első felnőtt mérkőzésén.

NB II, férfiak, alapszakasz, 16. forduló
Kinizsi SK-Gyenesdiás – Pécsi TE-PEAC 0:3 (–17, –17, –16)

Címkék: pécs gyenesdiás kinizsi röplabda pte nb ii peac

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr812741375

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása