Eljött a kupadöntők napja!

 2011.03.08. 23:21

Március 9-én, szerdán, azaz ma rendezik a döntő első mérkőzését a férfi CEV Kupában és a Challenge Kupában is, és rendkívül örömteli, hogy mindkét találkozón lesz magyar szereplő! Ezen kívül a Bajnokok Ligájában is rendkívül fontos meccset játszanak!

A CEV Kupa döntőjének első mérkőzésén Szabó Dávid olasz csapata, a Sisley Treviso a lengyel Zaksa Kedzierzyn-Kozle együttesét fogadja 20 óra 30 perctől. Élő eredményközlés itt! Élőképes közvetítés itt!

A Challenge Kupa fináléjának első mérkőzésén Mészáros Dömötör török csapata, az Arkas Spor az olasz Lube Banca Marche Macerata otthonában lép pályára szintén 20 óra 30 perctől. Élő eredményközlés itt! Élőképes közvetítés itt!

A Bajnokok Ligája rájátszásában, a második forduló visszavágóján az első meccset idegenben 3:2-re megnyerő orosz bajnok Zenit Kazany a lengyel bajnok PGE Skra Belchatow együttesét fogadja, magyar idő szerint 16 órától. Élő eredményközlés itt! Élőképes közvetítés itt!

Ha kedd van, akkor ez nem Belgium!
A visszavágók sorát kedden a belga Noliko Maaseik és a lengyel Jastrzebski Wegiel mérkőzése nyitotta. Az első meccset hazai pályán nagy nehezen 3:2-re megnyerő lengyelek a Belgiumban rendezett második találkozón 3:0-ra kikaptak, de az aranyjátszmát 17:15-re megnyerték, így elsőként kvalifikálták magukat az észak-olaszországi Bolzanóban rendezendő négyes döntőbe! A hazája bajnokságában csak az alsóházi rájátszásban (7-12. helyért) szereplő Jastrzebski játékosa a szlovák Lukas Divis, aki Nagy Péter csapattársaként 2007-ben a német VfB Friedrichsafen együttesével Bajnokok Ligája aranyérmet nyert, az előző szezonban pedig a Demeter György által irányított török bajnok Fenerbahce tagja volt.

Bajnokok Ligája, férfiak, rájátszás, 2. forduló, visszavágó
Noliko Maaseik (belga) – Jastrzebski Wegiel (lengyel) 3:0 (12, 16, 23, aranyjátszma 15:17)

• Statisztika itt!
• Képgaléria itt!
• A meccs teljes felvétele!

Címkék: olasz orosz török lengyel olaszország törökország zenit szabó mészáros röplabda challenge treviso kazany izmir arkas macerata cev kupa belchatow

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr992723495

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása