Már a csoportmérkőzések elején meg lehetett állapítani, hogy igencsak rangos mezőny jött össze Tatabányán, az I. Farsangi Mini Leány Röplabdatornán. A színvonalas eseményre a Miskó Lajos, Györgyi Ferenc és Bódis Attila nevével fémjelzett rendezői stábnak sikerült megnyernie a Dunántúl jelenlegi legjobb mini csapatainak részvételét.

Három darab négycsapatos csoportban kezdődött meg a küzdelem, a tét a hármas döntőbe jutás volt. Mindhárom csoportban kiélezett meccsek zajlottak. Bizonyítja ezt az is, hogy volt olyan csoport, amelynek elsősége mindössze kettő ponton múlott. Végül a dobogós helyezésekért az Ajkai Röpisuli, a győri Radnóti és a sümegi Ramassetter Vince Általános Iskola csapott össze. Felkészült, jó játékvezetés mellett alakult ki a végső sorrend.

I. Farsangi Mini Leány Röplabdatorna, Tatabánya
1. Ramassetter Vince Általános Iskola, Sümeg
2. Radnóti Miklós Általános Iskola Győr
3. Ajka Röpisuli SE
4. Delta RSE Érd
5. Ikrény
6. Dózsa Iskola I. Tatabánya
7. RUNKIL SE
8. Deák Ferenc Általános Iskola, Veszprém
9. Báthory Iskola, Veszprém
10. Dózsa Iskola II. Tatabánya
11. Sümeg II.
12. Győri DRC

Címkék: tatabánya röplabda sümeg utánpótlás

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr622704681

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása