A Csányi Alapítvány tanulóit nélkülözve utaztak a Zimmerei Schöner-Nagybajomi DRC sportolói Mélykútra. Az alföldi kisváros hagyományos leány mini tornájára hat csapat nevezett, körmérkőzéses rendszerben játszottak a résztvevők. A somogyiak összesen öt mérkőzést játszottak, négy győzelem mellett egy vereséget szenvedtek el.

Az élen három csapat körbeverte egymást, a nagybajomiak megverték a későbbi győztes Mélykút együttesét, a házigazda legyőzte a Kalocsát, amelytől a somogyiak viszont kikaptak. Rosszabb játszmaaránnyal a Nagybajom lett a harmadik. A csapat tagjai: Miklai Mercédesz, Héjjas Szilvia, Budai Roxána, Nagy Barbara, Farkas Hajnalka, Farkas Krisztina. Jó játékáért Miklai Mercédeszt jutalmazták különdíjjal.

(forrás: nagybajomfigyelo.freeblog.hu)

Címkék: röplabda utánpótlás nagybajom

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr262676330

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása